Eiendomsskatt 2024 til offentlig ettersyn
Lindesnes kommune  |  Fredag - 23 Februar, 2024 12:32  |  Artikkeltreff:229  |  A+ | a-


Kommunestyret i Lindesnes kommune har vedtatt eiendomsskatt for 2024.  Med hjemmel i eiendomsskattelovens § 15, legges skattelister ut til offentlig ettersyn i perioden 23. februar til 5. april. Innbyggertorvene i Buen Kulturhus, Kulturtorvet på Vigeland og Marnar Aula bistår med tilgang til skattelistene ved behov.
 

I uke 8 sendes det ut skatteseddel, som viser informasjon om type eiendom (bolig, næring, fritid etc.), takst, takstgrunnlag, skattesats og årlig skatt, samt informasjon om klagefrist. Skatteseddelen kombineres med faktura for kommunale avgifter og eiendomsskatt for 1. hovedtermin (felles dokument).  

Kommunal takst

Fristen for å klage på takst og skatt er 5. april. Klagen må være skriftlig og begrunnet. Det kan ikke klages på forhold det er klagd på tidligere. Se artikkelen “Klage på eiendomsskatt” for mer informasjon om klagebehandling og klageskjema. 

Boligverdi fra skatteetaten

De fleste boliger har takst fastsatt av skatteetaten, kalt «boligverdi» (markedsverdi), som grunnlag for beregning av eiendomsskatt. Klager eller spørsmål på fastsatt boligverd rettes til skatteetaten på www.skatteetaten.no eller telefon 800 80 000. Det er ikke en begrenset klageperiode for denne type takst. 

For mer informasjon om takstgrunnlag, skatt og faktura, se «Min Side», «Mine eiendommer» og «Mine fakturaer». 
 

Skattelister



Les mer...

Kilde: Lindesnes Kommune




Last ned skattelisten til din data for å bruke søkefunksjonen som gjør det lettere å finne din eiendom...

 Eiendom Skatteliste 2024

 

KOMMENTARER (0)
* Angi verifikasjonskode
I hvilken kommune ligger Lussevika
*
* - Påkrevde felt
Top