-- Alle -- Alle vedlegg Årsmøte - referat Diverse referat - 2020 Diverse referat - 2021 Diverse referat - 2022 Diverse referat - 2023 Diverse referat - 2024 Dugnad Havnestyre SLV
Til medlemmene i Svennevikheia/ Lussevika velforening (SLV)
SLV  |   |  1279  |  A+ | a-

Ja da er årets vårdugnad overstått, takk til alle som stilte opp og sørget for at alt som var planlagt ble gjennomført. Nå er både ballbingen og sandvolley banen i bruk og i dag mottok jeg følgende melding fra fylkeskommunen (utdrag):

«Innvilget søknad om spillemiddeltilskudd til Lussevika ball-binge - anleggsnummer 75405 - Svennevika & Lussevika Velforening.
Viser til søknad om tilskudd til ovennevnte anlegg. Ved fordelingen av spillemidler ble søknaden imøtekommet med et tilskudd på kr 300 000. Godkjent totalkostnad i søknaden er kr 700 694.
Innvilget søknad om spillemiddeltilskudd til Lussevika sandvolleyballbane - anleggsnummer 75410 - Svennevikheia & Lussevika Velforening.
Viser til søknad om tilskudd til ovennevnte anlegg. Ved fordelingen av spillemidler ble søknaden imøtekommet med et tilskudd på kr 77 000. Godkjent totalkostnad i søknaden er kr 153 582.

Sluttutbetaling kan ikke skje før revisor-kontrollert regnskap er sendt inn sammen med kommunal bekreftelse på at anlegget er fullført i samsvar med godkjente planer.»

Det betyr at SLV sin totale kostnad for disse to anleggene vil bli på ca 243 000 kroner (av 853 000 kroner). Tusen takk også til LG og TT for deres betydelige bidrag til anleggene ved å stå for alt grunnarbeidet.

Velforeningen hadde styremøte den 13.05 for å planlegge vårdugnad (30.05), samarbeidsmøte med LG (29.05) og årsmøte (25.07). Andre viktige saker på dette møtet var:

Status i havna: Arbeidet med B3 nærmer seg ferdigstillelse, mangler kun utliggere. Alt vil være på plass i løpet av de neste ukene. Alle har betalt inn sine andeler og budsjettet ser ut til å holde med god margin.

Regulering av organisering av velforening(ene), kontingentsatser og vedtekter: Utkast til endret organisering og kontingentsatser er utarbeidet.  Dette sendes nå til alle beboerne i Gustav Larsen feltet og til de som bor i Klaubakka for å innhente deres kommentarer. Forslag til endring av vedtekter pågår. Styret vil ta endelig stilling til forslagene i sitt styremøte i slutten av juni. Videre saksgang:
  • Endelig forslag til endring legges frem for årsmøtet i 2020 for avstemning, inkludert forslag til nødvendige endringer i vedtektene.
  • Kontingentene endres i henhold til årsmøtevedtak fra og med 01.01.2021.
  • Tilhørende endrede vedtekter trer i kraft samtidig (01.01.2021).
Opprettelse av havnen som en egen selvstendig organisasjon iverksettes ikke før alle avtalte forhold med grunneier er på plass.
Handlingsplan 2020 – 23: Under utarbeidelse. Forlegges årsmøtet i juli.


Vedlegg: Møtereferat mellom SLV, havnestyret og LG.

https://www.lussevika.com/velforening/SLV-havnestyret-LG.pdf


 
Top