-- Alle -- Alle vedlegg Årsmøte - referat Diverse referat - 2020 Diverse referat - 2021 Diverse referat - 2022 Diverse referat - 2023 Diverse referat - 2024 Dugnad Havnestyre SLV
Til alle medlemmer i Svennevikheia/ Lussevika velforening (SLV)
SLV  |   |  503  |  A+ | a-

Styret vil benytte anledningen til å ønske dere alle et godt nyttår og mange trivelige dager på hyttene deres i året som kommer.
Styret har hatt to styremøter i løpet av høsten og det er god fremdrift i de sakene vi ble enige om å jobbe med på siste årsmøte.
Jeg ønsker å begynne det nye året med en liten status oppdatering.
 
Ball-binge og sandvolley bane.
Ball-bingen er ferdigstilt. For resten av lekeplassområdet må det tilrettelegges for lek og andre aktiviteter. Velforeningen ønsker at LG har fått gjort det nødvendige grunnarbeidet før vårens dugnad. Fortsatt noe gjenstående arbeid rundt selve sandvolley banen. Dette ønskes også ferdigstilt før og på vårens dugnad. Refusjon av deler av kostnaden med ball-binge/ sandvolleybane forventes i juni/ juli. Avhenger litt av køordningen for tildeling av penger.
 
Dato for vårdugnad er: Lørdag 2. mai.
Dato for høstdugnad(tentativt): Lørdag 26. september.
Det forventes at alle hytteeiere stiller på en av dugnadene eller betaler inn minimum 500 kroner til velforeningen hvis de ikke stiller opp.
 
Status i videre arbeid med havna.
Oversikt over båtplassene er fremskaffet. Anbud er innhentet og alle berørte båtplasseiere er kontaktet.
Anbudet er basert på gjennomføring i løpet av vinteren. Kostnaden blir på noe over 50 000 pr. båtplass inkludert tilrettelegging for og installering av uteliggere. Rivning av den gamle kaien starter denne uka. Rivningsarbeidet starter fra de fire innerste båtplassene (de med 3 m bredde) og utover. Anlegget står forhåpentligvis ferdig i løpet av april.
 
Velforeningen (ved Anita) vil ta seg av inn- og utbetalinger til dette prosjektet. Regnskap for prosjektet legges frem på årsmøtet i juli.
Jeg ønsker å gi havnestyret (og særlig Rolf M Eskeland) honnør for et godt arbeid så langt.
 
Brøyting.
Styret har gått en runde på kontrakten med Skeie maskin. Det skal brøytes slik at det er fremkommelig på fredag og søndag ettermiddag. Jaftefeda er en del av velforeningens område og skal brøytes. Sideveier med tre hytter eller mer skal brøytes frem til siste hytte. Alle ønsker om ekstrabrøyting skal gå via Anita (Tlf. 91197254). Private behov må dekkes av den enkelte.
 
Samordning av kontingenter.
Arbeidet med dette er igangsatt under ledelse av Ole Berge. Det er fortsatt planen å legge frem et forslag for årsmøtet i juli.
 
Planbestemmelser Lindesnes kommune.
I nye Lindesnes kommune vil maksimum bebygget areal generelt settes til 150 m2. Gamle felt må søke om å få godkjent tilsvarende. Velforeningen vil søke om endring av reguleringsbestemmelsene mhp at maks bebygget areal nå kan økes fra 120 til 150 m2.  

 
Top