-- Alle -- Alle vedlegg Årsmøte - referat Diverse referat - 2020 Diverse referat - 2021 Diverse referat - 2022 Diverse referat - 2023 Diverse referat - 2024 Dugnad Havnestyre SLV
Informasjon til velforeningens medlemmer – september 2019
SLV  |   |  451  |  A+ | a-

Informasjon til velforeningens medlemmer – september 2019.

Det nye styret hadde sitt første styremøte den 4 september. Vi har fordelt arbeidsoppgavene oss imellom på følgende måte:
 
Helge: Styreleder og kontakt mot havnestyret
Anita: Kasserer
Oddbjørg: Møtereferent og kontakt mot sosial komite
Ole P: Dugnadsleder med støtte av Anita
Ole: Kontakt med kommunen og andre offentlige organer med støtte av Helge
 
Alle aksjoner som går mot LG/ TT vil bli tatt opp på førstkommende møte med grunneierne 06.09.19.


Høstdugnaden blir gjennomført lørdag 5 oktober.

Hovedsak blir rydding av skog langs veier og turstier. På vårdugnaden vil vi konsentrere oss om lekeplasser og forbedring av fellesarealer. Dugnads ansvarlige vil komme ut med mer detaljer om dugnaden senere i september.

Betaling for fritak ved dugnad. Vi minner om årsmøtevedtak hvor alle som velger å ikke delta i noen av årets to dugnader frivillig betaler inn minst 500 kr til velforeningen.

Reguleringsvedtak for Øvre Terrasse er nå gjort av kommunen. Naboene er fortsatt bekymret for støy og vegslitasje i anleggsperioden. Styret vil forsøke å komme til enighet med LG/TT om hvordan dette håndteres før utbyggingen starter opp.


Møte mellom velforeningen, havnestyret og LG den 06 september.

Tilstede på møtet var:
Lindesnes Gårdsutvikling: Espen Regevik, Torkel Tjelland
Havnestyret: Frank Andersen, Rolf Marcus Eskeland
Velforeningsstyret: Helge Hatlestad, Anita Oftedal

Møtet var konstruktivt. Vi er enige om raskt å få opp en oversikt over hvem som disponerer hvilke båtplasser. Torkel sørger for å få ut all informasjon som er tinglyst. Espen vil gå inn i havnestyret som fast medlem og Torkel vil også støtte opp i starten. Det vil bli en egen prosjektgruppe under ledelse av havnestyret for å få orden på brygge B3 (langs fjellet). De vil relativt snart komme ut med en e-mail til de som har båtplass på B3. Det er viktig at den enkelte kan dokumentere sine rettigheter i form av enten tinglysing, kjøpekontrakt eller andre dokumenter. Den enkelte båtplass eier vil bli avkrevd en forpliktelse til å bidra i en kostnads fordeling utover forsikringspengene. Størrelse og fordeling vil arbeidsgruppen komme tilbake til når anbud er innhentet.

Havnestyret avklarer vannposter og slangeutlegg.

Det skal monteres stige(r) i havnebassenget fra sjøen og opp på bryggene. Det skal settes av og anvises gjesteplass(er) til dagsgjester som kommer med båt. Vi ønsker å flytte rense- og flekke-disken til Lindesnes Hytteservice fra nåværende plass på brygga, samtidig som de må sikre bedre orden og renslighet.

Velforeningen vil støtte bygging av flere sjøboder inntil fjellet bak eksisterende boder. Forutsetningen for dette er at hele plassen da blir asfaltert og at det kommer mulighet for blomsterrabatter og lignende som kan gjøre havneområdet mer tiltalende. Endelig løsning utvikles i samarbeid med velforeningen.


Generelt.

Møtedeltagerne var videre enige om å legge uenigheter i fortiden bak oss og sammen jobbe for at hele hytteområdet, inklusiv havna, fremstår som velholdt, hyggelig og attraktivt.
Top