-- Alle -- Alle vedlegg Årsmøte - referat Diverse referat - 2020 Diverse referat - 2021 Diverse referat - 2022 Diverse referat - 2023 Diverse referat - 2024 Dugnad Havnestyre SLV
Informasjon til medlemmene i Svennevikheia/ Lussevika velforening
SLV  |   |  405  |  A+ | a-
Årets årsmøte og sommerfest i velforeningen blir lørdag 20 juli.

Årsmøtet i Svennevikheia/ Lussevika velforening (SLV) vil bli avholdt kl. 12:00 lørdag den 20. juli i bedehuset Betel ved inngangen til feltet (samme plass som siste år). Forslag til saker som medlemmene ønsker skal bli tatt opp på møtet for diskusjon og eventuell avstemning må være styret i hende senest onsdag 26. juni.
Pr. i dag er det i hvert fall fem saker som vil bli tatt opp:
  1. Nye reguleringsplaner i nye Lindesnes kommune
  2. Ferdigstillelse av reparasjoner i havna
  3. Mellomdeponi av greiner etc på området
  4. Vegbom med kodelås ved innkjøring til feltet
  5. Betaling for fritak fra dugnad
Sommerfesten vil bli avholdt samme kveld i havna i Lussevika. Vi håper på godt vær, godt oppmøte og en trivelig sammenkomst. Velkommen til dere alle, inklusiv familie og venner. Festkomiteen vil komme tilbake med mer informasjon om opplegget i god tid før den 20 juli.
Vårens dugnad ble gjennomført lørdag 25 mai. Oppmøtet var litt begrenset, men til gjengjeld gjorde de som kom en veldig god jobb, ikke minst de som fikk på plass forskallingen for ball-bingen. Støpingen skjedde sist fredag og forskalingen ble fjernet på lørdag. Tusen takk til dere som har lagt ned innsatsen her. Ball-bingen er nå bestilt og vil forhåpentligvis være klar for bruk i løpet av juni. Det samme gjelder sandvolleybanen.
I tillegg må det dugnadsarbeid til når ball-bingen skal monteres. Dette må vi komme tilbake til på et senere tidspunkt. Dugnadssjefen (Anita) har etablert en Facebook gruppe «Lussevika velforening». Informasjon vil komme her. Dette er en Facebook gruppe for medlemmer i Lussevika velforening og vi oppfordrer dere til å legge dere til der.
Tusen takk også til Lindesnes Gårdsutvikling og TT som har bidratt til disse to prosjektene på en god og konstruktiv måte.
Når det gjelder asfaltering og reparasjon av asfalt vil dette bli gjennomført i uke 26 og/eller uke 27.
Top