-- Alle -- Alle vedlegg Årsmøte - referat Diverse referat - 2020 Diverse referat - 2021 Diverse referat - 2022 Diverse referat - 2023 Diverse referat - 2024 Dugnad Havnestyre SLV
Dugnad 2019
Dugnad  |   |  402  |  A+ | a-

 Vårens dugnad vil da hovedsakelig bli brukt til klargjøring for ball-binge, etablering av sandvolleybane og opprustning av lekeplassene. Men det blir også rom for klipping av busker, opprensking av veikanter og vedlikehold av turstier for de som heller vil bidra på den måten. Anita Oftedal er dugnadssjef og har etablert følgende plan for fremdriften av arbeidet.

Hoved dugnaden blir gjennomført lørdag den 25.05.19 og starter kl 09.00.  Planen er å forskale til ball-binge og vi trenger hjelp med dette. Vi tenger også noen med en tilhenger (helst to) til dugnaden (har fått grus av TT som vi skal ha rundt sandkassene). Hvis vi ikke klarer å bli ferdige med forskalingen for fundamentet på ball-bingen på en dag, så trenger vi folk til å være med utenom fellesdugnaden. Kan de som er villig til å stille opp på dette sende en mail til anitaoftedal@gmail.no eller en melding på tlf 91197254 (Anita sin mobil).

I tillegg må det dugnadsarbeid til når ball-bingen skal monteres, enten det blir i juni eller i august. Dette må vi komme tilbake til på et senere tidspunkt..
Top