-- Alle -- Alle vedlegg Årsmøte - referat Diverse referat - 2020 Diverse referat - 2021 Diverse referat - 2022 Diverse referat - 2023 Diverse referat - 2024 Dugnad Havnestyre SLV
Ny avfallsløsning for hytter i Lussevika
SLV  |   |  455  |  A+ | a-

Informasjon fra Maren: https://www.lussevika.com/nyhetsbrev/avfallscontainer.pdf


Ny avfallsløsning for hytter 
                        

Containerplassering: Lussevika l, 2 & 3
 
Med tanke på fremtiden og nye strenge krav fra EU til sortering, er det å anse som et krav å innføre sortering også for hytterenovasjon. Dette vil skje i løpet av 2019/2020 for hytterenovasjonen i nye Lindesnes Kommune.
De nye løsningene etableres fortrinnsvis på lokasjonene der hyttecontainerne står i dag. Noen plasser vil også bli samlokalisert. Planen er å planere og tilrettelegge slik at beholderne står finest og best mulig plassert i forhold til tilgjengelighet for hytteeiere og renovasjonsbil. Der hvor areal for plassering av eksisterende hyttecontainer ikke er tilstrekkelig for ny løsning, eller det trengs å utføre noe anleggsarbeid, vil Maren dekke kostnadene for utbedring. I slike tilfeiler vil de enkelte grunneierne blir kontaktet i forkant.

Løsningene blir beholdere med innkastluker. Det blir beholdere for; restavfall, matavfall, papir og glass/metall (plast vil i første omgang bli samlet med restavfall). Størrelsen på beholderne er basert på antall hytter i området, samt noe ekstra kapasitet. Renovasjonsbil har vaskeanlegg slik at beholderne blir vasket etter behov. Beredskap mot forsøpling vil bli etablert, men det oppfordres likevel til å ta kontakt dersom dette forekommer. Tømmefrekvensen vil bli tilpasset etter behov, og Maren vil etterstrebe å optimalisere denne. Beholderne blir stående ute hele året og låses/åpnes avhengig av sesong og belastning.
Nøyaktig beholdere er ikke bestemt enda, men vil bli noe lignende bilder under:
 
       
   


 
 
 






 
MAREN ønsker å gi et tilbud til våre hytteeiere som gir eierskap. Formålet er å øke sorteringstilbudet til våre hytteeiere, og å kunne tilby et brukervennlig, fleksibelt og mest mulig likeverdig tjenestetilbud som stimulerer til kildesortering.
 
 Vi håper dere også ser nytten av den nye løsningen.
 
 
Har dere spørsmål kan dette rettes; Jonny Sveen - 932 22 889
Epost: jonny@maren.no
 
 
 Med vennlig hilsen,
 
 Jonny Sveen
 
Maren Kommuneservice AS
 
Top