-- Alle -- Alle vedlegg Årsmøte - referat Diverse referat - 2020 Diverse referat - 2021 Diverse referat - 2022 Diverse referat - 2023 Diverse referat - 2024 Dugnad Havnestyre SLV
Referat styremøte Svennevikheia og Lussevika Velforening
Diverse referat - 2022  |   |  388  |  A+ | a-

Referat styremøte Svennevikheia og Lussevika Velforening

Tidspunkt:      Mandag 12.9.2022 kl 18.00
Sted:                 Blåklokkeveien 41, Ålgård (Anita Oftedal)
Tilstede:          Anita Oftedal, Lise Storhaug Ekeland, Ole Petter Thingbø, Ole Bjørn Maråk og Oddfrid Gjesdal Braut. Trond Gjermund Haugen meldt forfall.

Agenda:
  1. Konstituering av styret
  2. Status Havna, tinglysning
  3. Status samarbeidsavtalen med LGU
  4. Status reguleringsplan - fremdrift
  5. Dugnad 15.10
  6. Sommerfesten, evaluering
  7. Status økonomi
  8. Aktivitetsoversikten
  9. Saker fra årsmøte 2022
  10. Eventuelt
 
  1. Konstituering av styret
Fordeling av oppgaver i styret:
Leder:               Anita Oftedal
Kasserer:         Lise Storhaug Ekeland
Sekretær:         Oddfrid Gjesdal Braut
Havna:                           Ole Bjørn Maråk
Dugnad:           Ole Petter Thingbø og
Trond Gjermund Haugen
 
  1. Status havna, tinglysing
Nytt Havnestyre vil bli konstituert på første styremøte som finner sted onsdag denne uken. Hovedstyret tok over regnskapet for havnen fra 1.1.2022 og i den anledning er alle innbetalinger til havnen de siste 3 årene gjennomgått. Det kan se ut som det er flere avvik. Hovedstyret ber om at en person i Havnestyret fremover tar ansvar for kontingenter/økonomien for havnen og kommuniserer med Lise (kasserer hovedstyret).
 
  1. Status samarbeidsavtalen med LGU
Første samarbeidsmøte med LGU forsøkes avholdt om ca. 14 dager. Ole Bjørn lager utkast til innhold i ny samarbeidsavtale for diskusjon med LGU. Anita kontakter LGU for å få avtalt møtetidspunkt.
 
  1. Status reguleringsplan – fremdrift
LGU har informert om at de fremover vil prioritere utbygging i Otilies hage, tomtene på vei inn i feltet samt Øvre platå. Dette er allerede regulert områder. Deretter vil de komme med et nytt reguleringsforslag inkl. Havsyn. Nytt informasjonsmøte for medlemmene i vellaget vil da bli avholdt i forkant.
 
  1. Dugnad 15. oktober
Høstens dugnad avholdes 15. oktober kl 10.00, oppmøte ved fotballbingen. Oppgaver er diverse rydding, skoging/rydding ved innkjørsel, båtoppstillingsplassen og langs veiene, stenge/fikse hoppeputen, ta ned volleyballnettet og beise benker (værforbehold, gjelder de som ikke ble beiset i vår). Dugnaden koordineres med havnestyret. Ane Gro Egenberg og Jane ? sørger for pølser etter dugnaden. Nærmere informasjon blir lagt ut før dugnaden.
 
  1. Sommerfesten, evaluering
Hva gikk bra Hva kan vi gjøre annerledes neste år
Godt oppmøte, godt vær og god stemning. Programmet var litt for tett og flere gikk glipp av noen av artistene. Vurdere å legge inn en pause på et par timer mellom aktivitetene på dagtid og «festen» på kveldstid slik at folk får en pause og rekker hjem for å skifte etc.
Kostnadene ble stort sett betalt av LGU. Ballongkunstner og ansiktsmaling var populært blant barna og koster lite. Vi håper at LGU ønsker å bistå med midler til sommerfesten neste år også. Dersom vi skulle ha mindre penger til rådighet til neste år klarer vi oss med 1 artist
Bra at festen ble avholdt en annen dag enn årsmøtet. Naturstien var i lengste laget og en kan se på alternative aktiviteter til neste år.
 
  1. Status Økonomi
Vi ser et behov for å bytte til et regnskapssystem med integrert faktura modul – særlig behov nå som vi inkl. også Havna og tilhørende fakturering. Anita/Lise ser på fordeler og ulempe ved å bytte regnskapsprogram til Trippeltex og kommer med en anbefaling.
 
  1. Aktivitetsoversikt
Dekket av de andre sakene i møtet.
  1. Saker fra årsmøte
Sakene som avhenger av samarbeidet med LGU tas opp i møte med LGU (Ole Bjørn og Anita). Vedtekter (Oddfrid) og handlingsplan (Anita/Lise) avhenger også av hva en klarer få til her. Vi prøver å forberede utkast i stikkordsform til neste styremøte.
Sti ned til Gullvika. Dette er et bratt og ulendt område der det vil være krevende å få til en trygg og god sti ned til sjøen. Styret er i utgangspunktet veldig positive til å bedre turstiene i området, men ser at dette ikke er en enkel sak å få til. Vi vil heller prøve å markedsføre og merke bedre allerede eksisterende turstier og diskutere med LGU sti ned fra fra utkikkspunktet i Lussevikheia til havnen og til Finnøysund. 

10.       Eventuelt
  • Vasking av toalettet i havnen opphører torsdag førstkommende. Toalettet stenges samtidig for vinteren.
  • Brøyting fortsetter som i fjor; helger og ferier hvis 10cm + snø/is.
  • Maren flytter søppelkonteinere nede ved havna på rekke som foreslått i årsmøtet. Dette blir forhåpentligvis gjort før høstens dugnad.
  • Ansvar for stenging av gangbruer ved flytebryggene før vinteren ligger hos havnestyret inkl. å informere ut om dette.

Neste møte 3. oktober 2022 hos Ole Petter kl 18.00.




 Referat styremøte SLV_12.09.22
 
Top